STATIE ITP BUCURESTI

ACTE ITP - PRETURI ITP BUCURESTI - AMENZI

STATIE ITP BUCURESTI. CAND, UNDE SI CAT COSTA.

Actele necesare pentru ITP nu sunt extraordinar de multe si procedura este una destul de facila, dar, aveti in vedere ca valabilitatea si pretul ITP variaza in functie de autovehicul.

Potrivit legii in vigoare, la Inspectia Tehnica Periodica (ITP) masinile trec sau nu de verificare, in functie de problemele tehnice pe care autoturismul le are. In cazul unor probleme minore, legea permite ca autovehicului sa treaca de verificarea ITP.

In cazul in care la verificarea ITP-ului se constata probleme tehnice majore, proprietarul este obligat sa le remedieze in termen de 30 de zile si sa revina in service.

PENTRU INTREBARI SI OFERTE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC SAU PE E-MAIL

Telefon: 0766 736 966 sau 0766 846 039 / E-mail: itpmanesman@yahoo.ro

ITP BUCURESTI - ACTE NECESARE ITP

La orice statie ITP din Bucuresti vei merge, vei avea nevoie de urmatoarele acte:
Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talonul) – original, sau dupa caz, autorizatia provizorie de circulatie;
Actul de identitate al conducatorului auto - original;
Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei – original;
Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) – original - securizata de R.A.R;
In cazul in care proprietarul este o societate de leasing, la statia ITP te poti prezenta cu o copie dupa cartea de identitate a autovehicului, stampilata cu mentiunea "conform cu originalul".
Noi suntem ITP Manesman, o echipa tanara si cu experienta din Bucuresti ce ofera servicii profesionale si sigure pentru verificare ITP. Ai ajuns in momentul in care ai nevoie urgenta de o statie I.T.P. si nu stii la cine sa apelezi? Acorda-ne increderea ta si veti pleca multumit de la noi.

STATIE ITP: PRETURI ITP BUCURESTI, PRETURI ITP 2022

Acum ca am aflat ce acte ne sunt necesare pentru statia ITP, multi ne intreaba cat costa si ce preturi avem pentru serviciile ITP in 2022.

Desigur, in functie de statia ITP din Bucuresti aleasa, pretul variaza de la caz la caz dar si in functie de tipul autovehiculului. Asadar, la statia ITP Manesman din Bucuresti, preturile pentru autoturisme variaza intre 100 - 120 lei.

Pe langa ITP autoturisme, statia noastra ofera si verificari ITP pentru microbuze, autoturisme 4x4, motociclete sau TIR-uri.

STATIE ITP: AMENZI ITP EXPIRAT

Daca conduceti un autovehicul cu ITP-ul expirat, riscati o amenda cuprinsa intre 1.305 lei si 2.900 lei. In plus, pe langa amenda, va fi retinut certificatul de inmatriculare al masinii dar si confiscarea placutelor.

Aveti in vedere ca ITP-ul o data expirat si inmatricularea este suspendata automat.

ITP BUCURESTI: CAND EXPIRA I.T.P.-UL?

Pe certificatul de inmatriculare al autoturismului dumneavoastra se gaseste un camp "I.T.P. valabil pana la data de ..."

ITP BUCURESTI: NU AM TRECUT DE VERIFICAREA ITP. MAI POT CIRCULA CU MASINA?

Nu. Trebuie rezolvate defectiunile constatate. In termen de 30 de zile, la aceeasi statie ITP, reverificarea se poate face la preturile corespunzatoare codurilor de respingere.

ITP BUCURESTI: CUM TREBUIE SA SE PREZINTE AUTOTURISMUL PENTRU ITP?

Autoturismele pentru verificare ITP trebuie sa fie curate, mai ales caroseria, sasiul si ansamblurile ce urmeaza sa fie verificate.

ITP BUCURESTI: CINE POATE DUCE AUTOTURISMUL LA VERIFICARE ITP?

Oricine poate duce masina la verificare ITP atat timp cat are asupra sa toate documentele necesare.

ITP BUCURESTI: CE PATESC DACA CIRCUL CU ITP-UL EXPIRAT?

Codul rutier, art. 102 precizeaza ca pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism ce nu corespunde din punct de vedere tehnic, amenda se poate ridica pana la 5,800 RON dar si retinerea certificatului cat si a placutelor de inmatriculare.

PENTRU INTREBARI SI OFERTE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC SAU PE E-MAIL

Telefon: 0766 736 966 sau 0766 846 039 / E-mail: itpmanesman@yahoo.ro

UNDE NE GASESTI - Strada Pogoanele 150, Bucuresti

Search