ITP AUTOTURISME

ITP Manesman - Statie ITP Masini si Autoturisme, Bucuresti, Sector 4

13615.jpg

STATIE ITP AUTOTURISME, ITP MASINI BUCURESTI

Cauti o statie ITP pentru autorisme in Bucuresti? Ai ajuns in locul potrivit! ITP Manesman iti ofera servicii si solutii complete pentru verificarea ITP-ului.

Actele necesare pentru ITP sunt limitate, si procedura in sine este destul de simpla. Insa, ai in vedere ca valabilitatea si pretul pentru ITP variaza in functie de modelul si vechimea autoturismului.

PRETURI STATIE ITP AUTOTURISME 2022
Totul in ziua se azi se rezuma la bani, chiar si ITP pentru autoturisme. Cautam sa venim in ajutorul clientilor nostri cu preturi ITP 2022 pentru autoturisme complete.
—————

Preturi ITP autoturisme: 120 lei

ITP AUTOTURISME BUCURESTI

Potrivit legii din Romania, la fiecare inspectie, autoturismele trec sau pica la verificarea ITP. In cazul unor defectiuni minore, legea prevede ca se va putea trece peste. Daca totusi exista deficiente majore, proprietarul este obligat sa le remedieze in termen de 30 de zile si sa revina la statia ITP.

Solutiile si serviciile pentru ITP autoturisme din Bucuresti pe care vi le oferim, au in spate o echipa experimentata si profesionala ce va vor asigura servicii impecabile.

Printr-o colaborare cu statia noastra de ITP pentru autoturisme din Bucuresti aveti siguranta unor servicii profesionale si de o echipa pregatita oricand sa va ofere informatiile de care aveti nevoie cu privire la serviciul ITP.

Inspectia Tehnic Perioadica (ITP) a autoturismului sau a masinii este o operatiune obligatorie, potrivit legii in vigoare.

ACTE NECESARE - ITP AUTOTURISME

Te intrebi de ce acte ai nevoie pentru verificarea ITP-ului? Afla de mai jos sau citeste aici.
Certificat de inmatriculare al autovehiculului (talonul) – original, sau dupa caz, autorizatia provizorie de circulatie;
Actul de identitate al conducatorului auto-original;
Polita R.C.A. (Asigurare de Raspundere Civila Auto) valabila la data inspectiei – original;
Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) – original-securizata de R.A.R;

PENTRU INTREBARI SI OFERTE CU PRIVIRE LA ITP AUTOTURISME, VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC SAU PE E-MAIL

Telefon: 0766 736 966 sau 0766 846 039 / E-mail: itpmanesman@yahoo.ro

In cazul in care proprietarul autoturismului este o societate de leasing, se accepta copie dupa cartea de identitate a autoturismului stampilata cu mentiunea "conform cu originalul".

PRETURI ITP AUTOTURISME - PRETURI ITP BUCURESTI

Dupa ce am aflat actele de care avem nevoie pentru ITP autoturism, multi dintre noi se intreaba ce preturi sunt la ITP. Aveti in vedere ca preturile pentru ITP autoturisme variaza in functie de service-ul ales dar si de tipul masinii. 

Asadar, pentru un autoturism pe benzina, preturile la ITP variaza intre 120 - 130 RON iar pentru cele diesel, preturile pot depasi cu usurinta 150 RON. In cazul motocicletelor, pretul ITP poate fi cuprins intre 100 - 120 RON.

STATIE ITP AUTOTURISME, MASINI - BUCURESTI, SECTOR 4, BERCENI

Daca sunteti in cautarea unei statii ITP pentru autoturism in Bucuresti, sector 4, ITP Manesman este alegerea! Punem pret pe relatia cu clientii nostri, astfel incat sa putem oferi cele mai complete servicii ITP autoturisme din Berceni.

Inspectia Tehnica Periodica (ITP)
este o verificare tehnica a autoturismului care atesta capacitatea acesteia de a participa in conditii de siguranta la trafic.


Timpul dumneavoastra este pretios, I.T.P-ul este obligatoriu - iar lipsa lui se sanctioneaza cu puncte penalizare, puncte amenda si retinerea certificatului de inmatriculare, verificarea ulterioara a autovehiculului in vederea redobandirii talonului efectuandu-se numai la R.A.R.
          
Echipa noastra va vine in ajutor cu profesionalism si promptitudine efectuand verificari ITP pentru masina.

 

PENTRU INTREBARI SI OFERTE CU PRIVIRE LA ITP AUTOTURISME, VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC SAU PE E-MAIL

Telefon: 0766 736 966 sau 0766 846 039 / E-mail: itpmanesman@yahoo.ro

UNDE NE GASESTI

Search